6944978579 Ελευθερούπολη / Καβάλας vasilisvareltzis2@yahoo.gr
hero image
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Βασίλης Βαρελτζής | Καβάλα

Η τέχνη του ελαιοχρωματισμού μπορεί να δώσει τον αέρα και το στυλ που θέλετε σε καινούργιες και παλιές, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας. Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να μας περιγράψετε την ατμόσφαιρα και το στυλ που επιθυμείτε και να μας την περιγράψετε.

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, η επιχείρησή μας “ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις, μερεμέτια, σε οικοδομές, οικίες, επαγγελματικούς χώρους κ.τ.λ. παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα με οργάνωση και ταχύτητα. Προφυλάσσουμε το χώρο σας και τα έπιπλα με χαρτοταινίες και ειδικές μεμβράνες προστασίας ώστε ο χώρο σας να παραμείνει καθαρός.

Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει το βάψιμο του χώρου σας και να σας προτείνει τα κατάλληλα χρώματα για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο. Όποια και αν είναι τα αγαπημένα σας χρώματα ή το στυλ που θέλετε να έχει ο χώρος σας εμείς είμαστε εδώ για να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία.
 
 
 
 

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Για όλα τα βαψίματα χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και εργαλεία που μας επιτρέπουν
να δημιουργούμε άριστες επιφάνειες που θα σας εκπλήξουν. 
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ    ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ


Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε δωρεάν στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη αλλά και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καβάλα, τους όμορους νομούς όπως Δράμας, Σερρών, Ξάνθης καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.